A csíra a búzaszem biológiai szempontból legértékesebb része, kiemelkedően magas az olaj- és fehérjetartalma, de számos vitamint és ásványi anyagot is találhatunk benne. A malmi technológia során a csírát sérülésmentesen próbáljuk eltávolítani az őrletekből, mivel a magas olajtartalom miatt a lisztek gyors avasodását okozná. A termék színe sárgás, formája lapkás, állománya szilárd. A búzacsíra kiemelkedő beltartalmi értékei miatt, kiválóan beleilleszthető az egészséges táplálkozásba. Joghurtba, müzlibe keverhető, vagy tészták, panírok dúsíthatóak vele.
A termék GMO-mentes, 100%-ban Magyarországról származó étkezési búza felhasználásával készült, hozzáadott adalékanyagokat nem tartalmaz.
Átlagos tápérték 100 g termékben
FIGYELEM! A termék glutént tartalmaz!
Beállítások